Εύβοια Φωτιά - Φωτιά στην Εύβοια - Έχουν καεί 346.840 στρέμματα μέχρι ... : Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και.

Εύβοια Φωτιά - Φωτιά στην Εύβοια - Έχουν καεί 346.840 στρέμματα μέχρι ... : Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και.. Συγκεκριμένα, η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση και κοντά σε σπίτια. Μεγάλη φωτιά στην εύβοια την τρίτη 3/8/21 michael pappas/ap photos. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Και αυτό γιατί στις 15:23 ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην εύβοια. Η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι όπως αναφέρει το protothema.

Το ένα μέτωπο καίει στο μέσα χωριό χρόνια, το άλλο στο μουρτιά και το τρίτο μέτωπο κινείται απειλητικά προς το μοναστήρι του οσίου. Στην εύβοια θα σκάσει ο τζίτζικας το επόμενο διήμερο, ενώ στη πόλη της χαλκίδας θα φτάσει ακόμη και τους 42 βαθμούς. Μαίνεται η φωτιά που καίει από το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην εύβοια. Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση. Τρεις ύποπτοι για τη φωτιά στην εύβοια.

Μαίνεται η φωτιά στην Εύβοια | Gossip-tv.gr
Μαίνεται η φωτιά στην Εύβοια | Gossip-tv.gr from gos.bbend.net
Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 3.30 μ.μ. Φωτιά σε δάσος στην εύβοια. Μάχη με τις φλόγες στους ραπταίους του δήμου καρύστου, στη νότια εύβοια, όπου λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός. Και αυτό γιατί στις 15:23 ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην εύβοια. Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της μεσογείου. Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση. Τα πρώτα λεπτά του πύρινου εφιάλτη! Εκτός ελέγχου η φωτιά στην εύβοια:

Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια.

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 3.30 μ.μ. Φωτιά σε δάσος στην εύβοια. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, 14 πυροσβέστες με 6. Μαίνεται η φωτιά που καίει από το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην εύβοια. Ήδη στην περιοχή σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις τόσο από την εύβοια όσο και από γειτονικούς νομούς καθώς κρίνεται ότι η. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυπόμπη: Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και. Τα πρώτα λεπτά του πύρινου εφιάλτη! Η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι όπως αναφέρει το protothema. Δεύτερη φωτιά τωρα στην εύβοια. Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση. Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ.

Φωτια ξέσπασε πριν λίγη ώρα στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου στην εύβοια. Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ. Αλλεπάλληλες οι εστίες που έχουν ξεσπάσει σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μία πολύ σκληρή. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι αρκετά δύσκολο καθώς. Συνεχής ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην εύβοια και την στερεά ελλάδα.

Εύβοια: Φωτιά στο υπό κατάληψη 1ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας | The ...
Εύβοια: Φωτιά στο υπό κατάληψη 1ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας | The ... from indicator.gr
Η φωτιά καίει δασική έκταση και κινείται απειλητικά προς τον οικισμό δήλησο. Στην εύβοια θα σκάσει ο τζίτζικας το επόμενο διήμερο, ενώ στη πόλη της χαλκίδας θα φτάσει ακόμη και τους 42 βαθμούς. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυπόμπη: Μεγάλη φωτιά στην εύβοια απειλεί σπίτια. Και αυτό γιατί στις 15:23 ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην εύβοια. Συναγερμός σήμανε στην εύβοια και συγκεκριμένα στο κοντοδεσπότι, όπου ξέσπασε φωτιά. Επίσης στην περιοχή υπάρχουν ισχυροί άνεμοι. Φωτια ξέσπασε πριν λίγη ώρα στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου στην εύβοια.

Φωτιά σε δάσος στην εύβοια.

Φωτια ξέσπασε πριν λίγη ώρα στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου στην εύβοια. Η φωτιά καίει δασική έκταση και κινείται απειλητικά προς τον οικισμό δήλησο. Αλλεπάλληλες οι εστίες που έχουν ξεσπάσει σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μία πολύ σκληρή. Ολονύκτια ήταν η μάχη των πυροσβεστών για να απομακρύνουν κάθε κίνδυνο αναζωπύρωσης ή δημιουργίας νέων μετώπων στη φωτιά στην εύβοια. Το ένα μέτωπο καίει στο μέσα χωριό χρόνια, το άλλο στο μουρτιά και το τρίτο μέτωπο κινείται απειλητικά προς το μοναστήρι του οσίου. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Συνεχής ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην εύβοια και την στερεά ελλάδα. Δεύτερη φωτιά τωρα στην εύβοια. Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης. Τα πρώτα λεπτά του πύρινου εφιάλτη! Η φωτιά αυτή τη στιγμή καίει ασταμάτητα και τα μέτωπα είναι τρία. Μεγάλη φωτιά στην εύβοια την τρίτη 3/8/21 michael pappas/ap photos. Αγωνία για τα δεκάδες άλογα από τους ιππικούς ομίλους.

Η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι όπως αναφέρει το protothema. Η φωτιά αυτή τη στιγμή καίει ασταμάτητα και τα μέτωπα είναι τρία. Περιορίστηκε σημαντικά η φωτια που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου κοντά στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου, στην εύβοια. Το ένα μέτωπο καίει στο μέσα χωριό χρόνια, το άλλο στο μουρτιά και το τρίτο μέτωπο κινείται απειλητικά προς το μοναστήρι του οσίου. Η φωτιά καίει δασική έκταση και κινείται απειλητικά προς τον οικισμό δήλησο.

Φωτιά Εύβοια: Σε ύφεση η μεγάλη πυρκαγιά που κατέκαψε ...
Φωτιά Εύβοια: Σε ύφεση η μεγάλη πυρκαγιά που κατέκαψε ... from nb.bbend.net
Δασική έκταση καίει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο ρεούζι στη νότια εύβοια. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: Και αυτό γιατί στις 15:23 ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην εύβοια. Μαίνεται η φωτιά που καίει από το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην εύβοια. Νέος συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι της κυριακής (12.08.2018). Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι αρκετά δύσκολο καθώς. Η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι όπως αναφέρει το protothema. Συγκεκριμένα, η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση και κοντά σε σπίτια.

Αγωνία για τα δεκάδες άλογα από τους ιππικούς ομίλους.

Νέος συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι της κυριακής (12.08.2018). Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, 14 πυροσβέστες με 6. Ήδη στην περιοχή σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις τόσο από την εύβοια όσο και από γειτονικούς νομούς καθώς κρίνεται ότι η. Το ένα μέτωπο καίει στο μέσα χωριό χρόνια, το άλλο στο μουρτιά και το τρίτο μέτωπο κινείται απειλητικά προς το μοναστήρι του οσίου. Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση. Και αυτό γιατί στις 15:23 ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην εύβοια. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι αρκετά δύσκολο καθώς. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: Η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι όπως αναφέρει το protothema. Περιορίστηκε σημαντικά η φωτια που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου κοντά στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου, στην εύβοια. Η φωτιά αυτή τη στιγμή καίει ασταμάτητα και τα μέτωπα είναι τρία. Και εκτείνεται κατά μήκος της βορειοανατολικής ηπειρωτικής στερεάς ελλάδας, από το μαλιακό κόλπο μέχρι απέναντι από την ακτή της ραφήνας. Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook