Nafi Thiam Speerwerpen / Pin op SPORTICONEN (vrouwen) / Nafi thiam, world athletics championships, london (5 august 2017) photograph:

Nafi Thiam Speerwerpen / Pin op SPORTICONEN (vrouwen) / Nafi thiam, world athletics championships, london (5 august 2017) photograph:. Ze zit op schema om haar. Nafi thiam, world athletics championships, london (5 august 2017) photograph: Nafi thiam kroont zich tot olympisch kampioene op de zevenkamp. Tom jenkins (sport photographer for the guardian and the observer). Thiam bleef bij haar eerste poging ruim 15 meter.

Nafi thiam stelde teleur in het speerwerpen. Mais quelques minutes après avoir triomphé à l'heptathlon, nafissatou thiam a réconforté en direct antoinette nana. Nafi thiam heeft nu ook europees goud veroverd in de zevenkamp. Nafi thiam rolde dit weekend de rode loper uit naar een europees record maar zag zich dan pootje want de zesde proef, het speerwerpen, dat is het wapen waarmee thiam meer dan eens toestak. Gold at the olympic games in rio, third woman of all time… nafi thiam is always looking for improvement, just like audi.

Eerste WK-goud ooit voor België: indrukwekkende Thiam pakt ...
Eerste WK-goud ooit voor België: indrukwekkende Thiam pakt ... from static.standaard.be
Vooral in het speerwerpen, waarin ze met haar derde poging een indrukwekkende 57m91 op het scorebord zetten. Wereldkampioene nafi thiam was goed voor goud in rio, sloopte in 2017 als een van de enige vier vrouwen ooit de magische kracht en stabiliteit zijn de grootste aandachtspunten bij speerwerpen. Nafi thiam is a world class heptathlete born and raised in namur, belgium who'll spend the next decade competing for international honours. Bel x sen ⁣ olympic, world, european ⁣ geographical sciences. Последние твиты от nafi thiam (@thiam_nafi). Nafi thiam gooit speer 59m32 ver belgisch record en meetingrecord !! Ze is echter voor een tijdje uit met een blessure aan de achillespees. Nafi thiam liet weer van zich horen op de hypomeeting in götzis!

België is een gouden medaille rijker!

2019 was het jaar waarin nafi thiam voor het eerst een groot kampioenschap niet won. In het speerwerpen liet ze in haar laatste poging een. It took a while for nafi thiam to get into her stride in the pentathlon at the european indoor championships in toruń, poland, but the olympic gold medallist soon began to stamp her superiority. Thiam bleef bij haar eerste poging ruim 15 meter. Mais quelques minutes après avoir triomphé à l'heptathlon, nafissatou thiam a réconforté en direct antoinette nana. Nafissatou thiam is dinsdagochtend op het wk atletiek in moskou in het speerwerpen, het zesde onderdeel van de zevenkamp, gestrand op 43m64. Nafi thiam stelde teleur in het speerwerpen. Nafi thiam venait de remporter l'or en créant l'une des plus grosses surprises de rio 2016 et, plus surprenant encore, malgré une blessure potentiellement handicapante. Vrijdag staan nog het verspringen, het speerwerpen en de 800 meter op het programma, in. Vooral in het speerwerpen, waarin ze met haar derde poging een indrukwekkende 57m91 op het scorebord zetten. De naamse kwam bij het speerwerpen tot een worp van 48m04, goed voor 822 punten. Woensdag begint nafi thiam aan haar zevenkamp op het wereldkampioenschap atletiek in doha. Nafi thiam lijkt vanavond haar wereldtitel in de zevenkamp kwijt te spelen.

Nafissatou (nafi) thiam (brussel, 19 augustus 1994) is een belgische meerkampster, die in 2016 in rio de janeiro olympisch kampioene op de zevenkamp werd met 6810 punten. Nafi thiam rolde dit weekend de rode loper uit naar een europees record maar zag zich dan pootje want de zesde proef, het speerwerpen, dat is het wapen waarmee thiam meer dan eens toestak. Nafissatou 'nafi' thiam tijdens het speerwerpen ©belga. Nafi thiam stelde teleur in het speerwerpen. Последние твиты от nafi thiam (@thiam_nafi).

Nafi Thiam wint zevenkamp dan toch na elleboogblessure ...
Nafi Thiam wint zevenkamp dan toch na elleboogblessure ... from static.standaard.be
It took a while for nafi thiam to get into her stride in the pentathlon at the european indoor championships in toruń, poland, but the olympic gold medallist soon began to stamp her superiority. Met 47m20 bleef ze maar liefst 12 meter onder haar persoonlijke record. Op dag 2 bouwde thiam een voorsprong uit in het verspringen en het speerwerpen, waarna. 2019 was het jaar waarin nafi thiam voor het eerst een groot kampioenschap niet won. Vrijdag staan nog het verspringen, het speerwerpen en de 800 meter op het programma, in. Blessed with another successful year and happy to finish it. Nafissatou 'nafi' thiam tijdens het speerwerpen ©belga. Mais quelques minutes après avoir triomphé à l'heptathlon, nafissatou thiam a réconforté en direct antoinette nana.

Olympisch kampioene nafi thiam was te gast in die huis.

Nafi praat niet vaak over haar privéleven, maar bij eric was ze ik ben toch één keer olympisch kampioen geweest. Ze is echter voor een tijdje uit met een blessure aan de achillespees. Vooral in het speerwerpen, waarin ze met haar derde poging een indrukwekkende 57m91 op het scorebord zetten. Blessed with another successful year and happy to finish it. German engineering charged by belgian top athlete nafi thiam. Bel x sen ⁣ olympic, world, european ⁣ geographical sciences. Woensdag begint nafi thiam aan haar zevenkamp op het wereldkampioenschap atletiek in doha. In 2017 werd ze in londen wereldkampioene met 6784 punten. De naamse kwam bij het speerwerpen tot een worp van 48m04, goed voor 822 punten. Thiam bleef bij haar eerste poging ruim 15 meter. Nafissatou 'nafi' thiam tijdens het speerwerpen ©belga. Nafissatou (nafi) thiam (brussel, 19 augustus 1994) is een belgische meerkampster, die in 2016 in rio de janeiro olympisch kampioene op de zevenkamp werd met 6810 punten. 'the goal is to do a heptathlon where you do pbs everywhere'.

Nafissatou (nafi) thiam (brussel, 19 augustus 1994) is een belgische meerkampster, die in 2016 in rio de janeiro olympisch kampioene op de zevenkamp werd met 6810 punten. Nafissatou 'nafi' thiam tijdens het speerwerpen ©belga. Nafissatou thiam is dinsdagochtend op het wk atletiek in moskou in het speerwerpen, het zesde onderdeel van de zevenkamp, gestrand op 43m64. Nafi thiam is a world class heptathlete born and raised in namur, belgium who'll spend the next decade competing for international honours. Nafi thiam liet weer van zich horen op de hypomeeting in götzis!

Drie medailles in minder dan een uur voor België | sport ...
Drie medailles in minder dan een uur voor België | sport ... from images1.persgroep.net
In 2017 werd ze in londen wereldkampioene met 6784 punten. Nafi thiam liet weer van zich horen op de hypomeeting in götzis! Olympisch kampioene nafi thiam was te gast in die huis. De naamse kwam bij het speerwerpen tot een worp van 48m04, goed voor 822 punten. Nafi thiam, world athletics championships, london (5 august 2017) photograph: Nafi thiam combineert beide, én heeft ook nog eens de juiste mentale ingesteldheid. Последние твиты от nafi thiam (@thiam_nafi). The epic react 2.0 is here if it's not something to bounce about, i nafi thiam on instagram:

Nafissatou 'nafi' thiam tijdens het speerwerpen ©belga.

2019 was het jaar waarin nafi thiam voor het eerst een groot kampioenschap niet won. Nafi thiam is a world class heptathlete born and raised in namur, belgium who'll spend the next decade competing for international honours. Nafi thiam combineert beide, én heeft ook nog eens de juiste mentale ingesteldheid. Na een persoonlijk record in het speerwerpen (mét geblesseerde elleboog!) en een allround vanmorgen stonden we op met een geweldige verrassing voor het hele land: Nafi thiam rolde dit weekend de rode loper uit naar een europees record maar zag zich dan pootje want de zesde proef, het speerwerpen, dat is het wapen waarmee thiam meer dan eens toestak. Olympisch kampioene nafi thiam was te gast in die huis. Nafi thiam stelde teleur in het speerwerpen. Wereldkampioene nafi thiam was goed voor goud in rio, sloopte in 2017 als een van de enige vier vrouwen ooit de magische kracht en stabiliteit zijn de grootste aandachtspunten bij speerwerpen. Nafissatou (nafi) thiam (brussel, 19 augustus 1994) is een belgische meerkampster, die in 2016 in rio de janeiro olympisch kampioene op de zevenkamp werd met 6810 punten. Nafi thiam, op de olympische spelen van tokio 2020 een van de golden girls van team belgium, mag binnenkort weer haar speerwerptraining oppikken. Woensdag begint nafi thiam aan haar zevenkamp op het wereldkampioenschap atletiek in doha. Nafi praat niet vaak over haar privéleven, maar bij eric was ze ik ben toch één keer olympisch kampioen geweest. In het speerwerpen liet ze in haar laatste poging een.

Nafi thiam stelde teleur in het speerwerpen nafi thiam. Nafi thiam, world athletics championships, london (5 august 2017) photograph:

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook